2013 yılı Mayis ayı konuları

e-okul sistemine nasıl giriş yapabilirim? E-okul notları görüntüleme..

  • hayat

e-okul sistemine nasıl giriş yapabilirim? E-okul notları görüntüleme.. e-okul not hesaplama sistemi... e-okul taktir teşekkür heaplaması..e- okul devamsızlık bilgileri e okul vbs, e okul öğrenci girişi sistemi, e okul öğretmen, e okul, ders notları, e okul meb, e okul öğrenci bilgilendirme sistemi gibi bir çok arama kriterinin cevabı buradan öğrenebilir ve giriş yapabilirsini

E okul not hesaplamaları, E okul karne notları, E okul devamsızlıklarını öğren E okul 5.,6.,7.,8., sınıf taktir teşekkür hesaplamaları E okul 2013 not hesaplamaları, E okul taktir teşekkür hesaplamaları

Binlerce araç sahibine kötü sürpriz

  • ruhsat

Ruhsata işlenen şase numarasındaki harf hatası araç sahibine pahalıya patladı.

Araç muayenesi sırasında motor üzerindeki şase numarası ile ruhsatta bulunan şase numarası arasında 1 hanenin yanlış yazılması nedeni ile birçok araç sahibi muayeneden geçemedi. Araç sahiplerinin asıl şikayetleri ise ruhsatı doldururken yapılan hata nedeni ile yeni ruhsat bedeli ödemek zorunda kalmaları.

Şikayetvar'ın haberine göre; ruhsat doldurulurken "S" harfi yerine "5" rakamının yazılması ya da "0" rakamı yerine "O" harfinin yazılması birçok araç sahibine pahalıya patladı. Bu durumu araç muayenesinde öğrenenler bu hatayı gidermek için ruhsatlarını yeniletmek zorunda kalıyorlar ve yeniletmek için bedel ödemek zorunda kalıyorlar. İşte araç sahiplerinin gönderdiği şikayetlerden bazıları şöyle:


BİR HARF PAHALIYA MAL OLDU

Üniversite–İşkur işbirliğinde iş garantili kurs

  • işkur

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (BTÜ) ve İşkur İl Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü ile işsiz gençler 6 meslek dalında eğitilecek.

Üniversitesinin Sürekli Eğitim Merkezi'nde öğretim elamanları tarafından üçer aylık dönemler halinde kursiyerlere komilik, yönetici asistanlığı, solidworks, çağrı merkezi, satış ve pazarlama ve auto–cad eğitimi verilecek. Her dönem ortalama 100 kursiyerin katılacağı programda yüzde 20 istihdam garantisi sağlanacak. Daha önce KOSGEB ile benzeri bir protokol imzalayan BTÜ, sektöre kalifiye elaman yetiştirmeyi hedefliyor.

Kredi kartı aidatlarıyla ilgili yeni formül

  • ebordro

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, bankaların sadece alışveriş için kullanılabilecek ücretsiz bir kredi kartı sunmakla yükümlü olacağını söyledi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, "Bütün bankalar kredi kartlarıyla tüketicilere hitap ederken sadece alışveriş için tüketicinin kullanabileceği ücretsiz bir kredi kartı hizmete sunmakta yükümlü olacak" dedi.

Yazıcı, kredi kartlarına ilişkin büyük bir hassasiyet bulunduğunu belirterek, "Bu alanda da çözüm formülü şu; bütün bankalar kredi kartlarıyla tüketicilere hitap ederken hiç ücret almadıkları, sadece alışveriş için tüketicinin kullanabileceği ücretsiz bir kredi kartı hizmete sunmakta yükümlü olacak. Bankalar bu kartları tüketiciye verecek" diye konuştu.

Milyonlarca sayaç değişecek

  • ebordro

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Türkiye'nin 2023 vizyonu kapsamında, 35 milyon elektrik sayacının akıllı sayaçlarla değişimini hedeflediklerini söyledi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Ergün, bakanlığın evsahipliğinde düzenlenen, Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Sergisi'nin (ICSG Istanbul 2013) açılışında konuşma yaptı.

Çok yakın bir gelecekte, su, elektrik ve gaz gibi çok temel ürünlerin dağıtımında farklı bir aşamaya geçiş olacağını belirten Ergün, şöyle konuştu:

e okul ders notlarını açıkladı (MEB e okul-Tıkla öğren)

  • hayat

MEB tarafından uygulamaya alınan e okul uygulaması öğrenci ve veliler için vazgeçilmez haline geldi. e okul'a giren öğrenci veliler ders notları başta olmak üzere tüm bilgilere ulaşabiliyorlar.

e okul veli bilgilendirme sistemi (e okul vbs), e okul öğrenci girişi sistemi, e okul öğretmen, e okul ders notları, e okul meb, e okul öğrenci bilgilendirme sistemi gibi bir çok arama kriterinin cevabı burada.

e Okul'a giriş yapmak için tıklayın

Vatandaşa yeni hizmet SGK TV yayına başladı

  • hizmet

Bakan Çelik, SGK TV'nin yayın hayatına başlaması dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, üçlü bir saç ayağına sahip sosyal güvenlik sisteminin tek çatı altında toplandığını belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Sosyal güvenlik bilincinin yerleşmesi, cezai müeyyide ve yaptırımlarla gerçekleşecek bir konu değil. 'Çok ceza yazdınız, çok yaptırım uyguladınız ve neticede sosyal güvenlik bilincini oluşturdunuz' gibi bir yaklaşım, doğru bir yaklaşım değil. Bakış açımızda meydana gelecek değişiklikler, aslında sosyal güvenlik bilincinin yerleşmesinde, kökleşmesinde çok önemli katkı sağlayacaktır" dedi.

Bakan Çelik, SGK TV'nin yayın hayatına başlaması dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, üçlü bir saç ayağına sahip sosyal güvenlik sisteminin tek çatı altında toplandığını belirterek, hastane ve eczanelerin tüm vatandaşlara açıldığını ve bütün eşitsizliklerin ortadan kaldırıldığını söyledi.

Bartın Sgk'dan En Çok Prim Ödeyen 10 Firmaya Ödül

  • hizmet

Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte en fazla prim ödeyen 10 firmaya ödül verildi.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında en fazla pirim ödeyen işverenlerin ödüllendirildiği yemekli toplantıya AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Garnizon Komutanı Mehmet Sandıklı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok,

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz, daire amirleri ve iş adamları ve esnaflar katıldı.

Bartın SGK İl Müdürü Mehmet Türkoğlu'nun açılış konuşması ile başlayan programda SGK'nın çalışmaları sinevizyon gösterisiyle sunuldu.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, toplantıda yaptığı konuşmada, Sosyal güvenliğin önemine dikkat çekerek, 2006 yılında yapılan Sosyal Güvenlik Reformu ile Türkiye'de yeni bir dönemin açıldığını,

SGK olarak daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz

  • hizmet

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Emre Durmazpınar ile yönetim kurulu üyeleri, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hulusi Bumin’i ziyaret ederek, Sosyal Güvenlik Haftası’nı kutladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Emre Durmazpınar ile yönetim kurulu üyeleri, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hulusi Bumin’i ziyaret ederek, Sosyal Güvenlik Haftası’nı kutladı.

SGK İl Müdürü Hulusi Bumin’i makamında ziyaret eden genç iş adamları, SGK faaliyetleri hakkında bilgi aldı. MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Durmazpınar, Sosyal Güvenlik Haftası'nın önemine dikkat çekerek, bu vesile ile SGK çalışanlarının Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutladıklarını söyledi.

e okul Karne notları e okulda olacak

  • hayat

E okul veli bilgilendirme sistemi (e okul vbs), e okul öğrenci girişi sistemi, e okul öğretmen, e okul ders notları, e okul meb, gibi bir çok arama kriterinin cevabı burada.

E okul veli bilgilendirme sistemi (e okul vbs), e okul öğrenci girişi sistemi, e okul öğretmen, e okul ders notları, e okul meb, e okul öğrenci bilgilendirme sistemi gibi bir çok arama kriterinin cevabı burada.

E okul vbs ( veli bilgilendirme sistemi ) 2013 MEB tarafından hazırlanan e okul sistemi öğrencilerin notlarını kolaylıkla öğrenebilecekleri bir sistemdir.

Reklam

MEB tarafından uygulamaya alınan e okul uygulaması öğrenci ve veliler için vazgeçilmez haline geldi. e okul'a giren öğrenci veliler ders notları başta olmak üzere tüm bilgilere ulaşabiliyorlar.

MEB e okul veli bilgilendirme sistemi ile notları öğrenin

  • hayat

MEB tarafından geliştirilen e okul veli bilgilendirme sistemi, öğrenci velilerine büyük kolaylık sağlıyor.


Veli Bilgilendirme sistemin'den faydalanmak için Bakanlığım MEB.gov.tr adresine gitmeniz ve bu sitedeki "e okul" bağlantısını açmanız gerekiyor. Açılan sayfada öğrencinizin bilgilerini girerek bütün notlarına ve diğer bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Öte yandan ÖSYM, Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girme hakkı kazandığı halde başvuru yapmayanlara tele anket yöntemiyle neden başvuru yapmadıklarını soracak.

ÖSYM'nin elindeki verilere göre, bu yıl Yüksek Öğretime Geçiş sınavı'nda 180 ve üzeri puan alarak LYS'ye girme hakkı kazanan 1 milyon 232 bin adaydan, 851 bini LYS'ye başvurdu.

LYS'ye girme hakkı olmasına rağmen 381 bin aday başvuru yapmadı. Üstelik bu adaylardan 4 bin 717'si para yatırdığı halde başvurusunu tamamlamadı.

ÖSYM, LYS'ye başvurmayanlar arasından rastgele seçeceği bazı adaylara çAğrı merkezi yoluyla tele anket yapacak.

E-okul veli bilgilendirme sistemine Giriş

  • hayat

E-okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde veliler ve öğrenciler e-okul giriş sayfasına rahatlıkla ulaşabiliyor. E-okul giriş sistemi ile veliler çocuklarının notlarını yakından takip ederken, öğrenciler takdir ve teşekkür hesaplarını yapabiliyor.


Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde , iş yüzünden vakit ayırıp okula gidemeyen ve çocuğunun dersleri hakkında bilgi almak isteyen veliler bu sistem sayesinde her istediğini öğrenebiliyor.

Bu sistem sayesinde birçok veli iş yoğunluğundan zaman ayıramamasını telafi edebiliyor. Bu sistem en çok velilerin işine yarıyor. Bununla birlikte öğretmenler de bu sayede zaman tasarrufu sağlıyorlar.

Çünkü tüm sınıflara tek tek not okumak yerine sisteme giriş yaparak herkese ulaşabiliyorlar. Bu sayede öğrenciler de not beklemekten kurtulmuş oluyor.

Öğrenciler eğer öğretmenlerinden şikâyetçi iseler bu sistem üzerinden bildirebilecekler genel durumlarını böylece bu sistem üzerinden duyurabilirler.

E okul not sorgulama eokul.meb.gov.tr vbs girişi

  • hayat

E okul not sorgulama meb.gov.tr e okul veli bilgilendirme girişi sistemi tıkla! MEB e okul ders notu sorgulama sistemi burada! E okul vbs girişi yapmak için tıklayınız Öğrencilerin kolaylıkla ulaşabileceği e okul veli bilgilendirme sistemi buradan öğrenebilirsiniz. İşte e okul ders notları sorgulama sayfası...


E okul not sorgulama vbs girişi meb.gov.tr sistemi burada! MEB tarafından hazırlanan e okul sistemi öğrencilerin notlarını kolaylıkla öğrenebilecekleri bir sistem olarak öngörülüyor. E okul sistemi ile öğrenciler notlarını,devamsızlıklarını ve ders programlarına rahatlıkla ulaşabiliyor. e okul sisteminde öğrenciler giriş yaparak okuldaki durumlarını ailelerine rahatlıkla gösterebilir. E okul vbs girişi ailelerin çocuklarını rahatlıkla izleyebileceği bir sistem.meb.gov.tr adresi için tıklayınız...

E OKUL HAKKINDA TÜM ARAMALAR

E-Bordro Öğretmen Yönetim Maaş Sorgulama Öğrenme

  • hayat



E-Bordro Maaş öğrenmek için buraya tıklayınız.

Online olarak internet üzerinden e okul yönetim öğretmenlerimiz maaşlarına ulaşabilir. Yukarıdaki linke ya da resme tıklayarak maaş bordronuzu sorgulayabilirsiniz. Öğretmen maaşları zamlar ek ders ücretleri, toplam ay sonu yatan miktarı hepsini öğrenmek yukarıdaki link üzerinden çok kolay. T.C. Kimlik No , Memuriyet Sicil No, Emekli Sicil No yazılarak hızlı ve kolay bir şekilde maaşınızı sorgulayabilirsiniz.